Próbavásárlásaink

BeFree gluténmentes shop - Café&Bistro

BeFree gluténmentes shop - Café&Bistro

Amint azt már az első próbavásárlás alkalmával elmondtuk, az általatok jónak tartott, ajánlott vendéglátóegységeket látogatjuk meg azzal a céllal, hogy megnézzük, tényleg minden körülmény adott-e a megjelölt allergénektől mentes ételek előállításához
Las Vegan's

Las Vegan's

Következő próbavásárlásunk helyszíne a növényi alapanyagokat felhasználó Las Vegan's gyorsétterem volt.
Madal Cafe- Specialty Caffe Bar

Madal Cafe- Specialty Caffe Bar

A Mentes és Finom Védjegy következő próbavásárlásának állomása az 5. kerületben található Madal kávézó-étterem volt.
Napfényes Cukrászat

Napfényes Cukrászat

A Napfényes Cukrászat vegán, azaz állati eredetű termékektől mentes süteményeket, pékárukat kínál a vendégeinek. Találunk tej-, tojás-, glutén- és cukormentes termékeket is.
Naspolya Nassolda

Naspolya Nassolda

A Mentes és Finom Védjegy következő próbavásárlásának helyszíne egy nyers vegán cukrászda lett, amelyet ti ajánlottatok figyelmünkbe. Ez az üzlet tej-, tojás-, és gluténmentes desszerteket kínál, ahol a sütemények alapját az olajos magvak és gyümölcsök alkotják.
NoGlu cukrászda

NoGlu cukrászda

A próbavásárlásunk következő állomása a budai NoGlu cukrászda volt, ahol is glutén-, tej-, tojás-,szója- és cukormentes sütemények kaphatóak.
Tökmag Vegán Street Food

Tökmag Vegán Street Food

A Tökmag Vegán a Jászai Mari tér közelében található vegán, vagyis állati eredetű élelmiszerektől mentes gyorsétterem. Cukor-, glutén- és élesztőmentes vegán hamburgereket, szendvicseket, és egyéb meleg ételeket kínálnak.
Vegacity

Vegacity

A Vegacity a Múzeum Körúton található vegán kifőzde, így tej-,tojásmentes ételeket, italokat találunk a kínálatban. Emellett hozzáadott cukortól mentes és gluténmentes fogásokat, süteményeket is felfedezhetünk a pultban.
Vegán Édes Élet Cukrászda

Vegán Édes Élet Cukrászda

A Vegán Édes Élet Cukrászda, a Mentes és Finom védjegy első pilot projektjeként vett részt az auditban, így ezt a cukrászdát néztük meg először, ahol glutén-, tej-, tojás- és cukormentes termékek fogyaszthatók.
Vegan Love

Vegan Love

Ezúttal a méltán híres Vegan Love éttermet látogattuk meg, amely egy vegán gyorsétterem. Az étteremben tej-, laktóz- és tojásmentes ételek kaphatóak. A kínálatban gluténmentes verzió is elérhető.
Zabrakadabra Egészséges Cukrászda

Zabrakadabra Egészséges Cukrászda

A Mentes és Finom Védjegy próbavásárlásainak következő állomása a Zabrakadabra Egészséges Cukrászda volt, ahol a hagyományos süteményeken kívül glutén-, tej- tojás- és cukormentes édességek is kaphatóak.
1 2 3 4 5 »